Elevii Clubului de teatru L.T. Petre Pandrea Bals au participat la Actiunea Caritabila de Craciun organizata de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale si Cultural Olt si Consiliul Judetean Olt cu un spectacol de teatru. Astfel atat elevii si profesorii implicati cat si bolnavii din spital si personalul medical au facut cunostinta cu lumea magica a teatrului.
Ne bucuram ca alaturi de bunurile materiale oferite de organizatori , am reusit si noi pentru cateva clipe sa aducem zambetul pe fetele umbrite de griji si boală ale pacientilor prin darul nostru simbolic.

 

Am fost placut impresionati de personalul centrului dedicat in totalitate muncii delicate cu mintile si sufletele pacientilor , cat si de spatiile deosebit de atragatoare care nu aduc deloc cu un spital ci cu o mica statiune. De dotarile extraordinare : sala de spectacole, capela pictata chiar de pacienti , sala de pictura etc. de care se bucura din plin pacientii dovada fiind expozitia de pictura sau obiectele realizate de ei.
Multumim CJCPCTC Olt pentru premiul in bani oferit elevilor nostri , Spitalului de Psihiatrie Schitu Greci si pacientilor acestuia care au realizat pentru noi cadouri minunate, adevarate bijuterii ( felicitari, oameni de zapada, saculeti de cadou, vase personalizate cu grau incoltit ) , in care se regaseau munca migaloasa , pasiunea si mult, mult suflet.
Cel mai valoros premiu castigat de noi toti vreodata au fost aplauzele si lacrimile de bucurie ale pacientilor.
Ne inclinam cu respect in fata oamenilor care depun atata efort in ingrijirea pacientilor si promitem sa revenim !
Am oferit o farama de suflet si am primit in dar multa bucurie si caldura sufleteasca.
Dar din dar se face Rai !
Prof. Tina Moraret 

 

Daca v-a placut acest articol trimiteti-l mai departe:
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr
0Pin on Pinterest
Pinterest
0
Scroll Up