În anul 2019 începea proiectul Erasmus+, cu titlul „Literature – a Framework for Social and Emotional Learning”, proiect care are coordonator școala noastră. Avem parteneri școli din Grecia, Italia, Spania și Portugalia.
Înainte de debutul epidemiei de coronavirus, nu a fost realizată decât o activitate de mobilitate a elevilor și cadrelor didactice care fac parte din echipele de proiect ale fiecărei țări, aceea din România, în perioada 25 – 29 noiembrie 2019.
Apoi, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, activitățile proiectului au decurs destul de lent, partenerii reușind să realizeze doar o parte din planul de activități. Nu au fost posibile mobilitățile.
După relaxarea situației sanitare la nivel european, proiectul s-a relansat, fiind prelungit cu 12 luni pentru a putea duce la bun sfârșit întregul plan de activități.
Astfel, cea de a doua mobilitate a cadrelor didactice și elevilor a avut loc în Grecia, în perioada 1 – 5 noiembrie 2021, la care au participat două cadre didactice și cinci elevi de la liceul nostru. Fiecare echipă participantă a fost alcătuită din 2-3 profesori și câte cinci elevi.
Începând cu luna februarie 2022, proiectul își va urma cursul conform planului de activități îmbunătățit după mobilitatea din Grecia.
În acest moment se fac eforturi de diseminare și valorizare a activităților cu ajutorul website-ul proiectului și platformei eTwinning.
Pentru a vă informa mai bine, adăugăm adresa de website a proiectului pentru a putea urmări progresul proiectului: https://socioemotionalliterature.ro/
Daca v-a placut acest articol trimiteti-l mai departe:
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr
0Pin on Pinterest
Pinterest
0
Scroll Up