Liceul Teoretic Balş are un număr de 22 săli de clasă şi laboratoare bine doate: două laboratoare de informatică, laboratorul de chimie, laboratorul de biologie, un laborator de fizică, două cabinete de limba şi literatura română.
În luna ianuarie 2007 s-a inaugurat şi un Cabinet de documentare şi informare dotat cu aparatură modernă şi cu multiple funcţionalităţi. A fost singurul cabinet de acest tip din judeţul Olt aprobat şi finanţat de M.E.C. în anul şcolar 2006-2007.
Liceul nostru mai beneficiază şi de o sală de sport modernă, dotată corespunzător orelor de educaţie fizică şi sport şi pentru competiţiile sportive locale, judeţene şi naţionale.
Şcoala mai beneficiază şi de acces nelimitat la Internet. Orice elev sau profesor poate accesa diverse pagini de informaţii fie din laboratoarele de informatică, fie din Centrul de documentare şi informare.
Avem aparatura necesară pentru a edita şi multiplica reviste şcolare sau materiale didactice, a viziona filme educative şi înregistra emisiunile de interes pentru şcoală, a susţine lecţii în sistem AEL sau prin sistem SmartBoard cu videoproiector.
Am inaugurat şi un laborator de limbi moderne dotat cu calculatoare şi soft educaţional corespunzător realizat în colaborare cu Peace Corps U.S.A. prin intermediul unui voluntar american care a activat în liceul nostru în anii şcolari 2006-2007, 2007-2008.

Lista de documente disponibile pentru a fi descarcate:

Daca v-a placut acest articol trimiteti-l mai departe:
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr
0Pin on Pinterest
Pinterest
0
Scroll Up