O poveste:

Un loc – primul în clasamentul național, o distincție – titlul :ȘCOALĂ AMBASADOR A PARLAMENTULUI EUROPEAN, un premiu – vizită de lucru la Parlamentul European din Strasbourg, pe 26 octombrie, pentru 20 de elevi și 5 profesori!

Liceul Teoretic Petre Pandrea, Balș a primit titlul de ȘCOALĂ AMBASADOR A PARLAMENTULUI EUROPEAN, fiind plasat pe primul loc în clasamentul celor 25 de școli participante la a II a ediție a acestui program național.

Festivitatea de premiere a avut loc în data de 21 septembrie 2018, la sediul Biroului de Informare al Parlamentului European. Placheta cu titulatura obținută a fost înmânată de către Marinică Stoian, Inspector general în cadrul Ministerului Educației Naționale, echipei bălșene formate din: Anghel Marian – director, Dumitru Paul Daniel – coordonator proiect și ambasadorii juniori Maria Lăcraru, Popescu Mirel.

Obținerea primului loc în acest clasament național confirmă calitatea numeroaselor activități desfășurate de către echipa de proiect în anul școlar 2017-2018. Cel mai bun punctaj în clasament va aduce echipei de proiect (ambasadori juniori – 20 elevi și seniori -profesorii Loghinaș Grațiela, Mihăescu Gabriela, Țucu Mihaela, Dumitru Paul Daniel, Tănasie Marcel) o excursie la Parlamentul European din Strasbourg, pe 26 octombrie.

Daca v-a placut acest articol trimiteti-l mai departe:
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr
0Pin on Pinterest
Pinterest
0
Scroll Up